Om oss

Boots Norge er landets mest spennende apotekkjede. Vi har mer enn 150 apotek over hele landet med 1100 engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere som tilbyr faglig rådgivning og veiledning innen helse og velvære. Boots er ledende aktør innenfor sykepleieartikler, som er produkter til bruk ved inkontinens, stomi, kateter, underernæring, sårbehandling, sirkulasjonsproblemer og ulike hjelpemidler.

Flere av våre utsalgssteder har spesialutvalg innen sykepleieartikler. Disse apotekene har i tillegg til farmasøyter og apotekteknikere også tilgang til sykepleiere som kan hjelpe deg med tilpasning og valg av sykepleieutstyr. Flere av apotekene har egne fulldiskresjonsrom, hvor du kan snakke med en sykepleier i skjermede omgivelser.

Som kunde i Boots apotek kan du få produkter på blå resept levert rett hjem. Ved behov for veiledning og tilpasning av utstyr kan vi i spesielle tilfeller også komme hjem til deg. Disse tjenestene er kostnadsfrie hvis man henter utstyr i et Boots-apotek eller via Boots spesialutvalg Homecare. Boots apotek samarbeider tett med primærhelsetjenesten, myndigheter og pasientforeninger.

Boots apotek har sin egen grossist, Alliance Healthcare, på Langhus og en egen multidosefabrikk, Farmaka, i Askim. Boots Norge har kjedekontor i Oslo, og eies av Alliance Boots, som er et ledende internasjonalt selskap som driver apotek og grossistvirksomhet i over 27 land.