Hjelpemidler

Hjelpemidler

Boots har et stort utvalg av hjelpemidler for ulike behov. Hos oss kan du blant annet finne ergonomiske hjelpemidler, blodtrykksapparater, doseringshjelpemidler (dosetter) og mye mer. Sortimentet vil kunne variere mellom apotekene, men alle apotek kan bestille til deg det de eventuelt ikke har på lager hos seg.

Leve med

Bruk av hjelpemidler kan være til hjelp der hverdagslige gjøremål blir en utfordring. For eksempel kan ergonomiske hjelpemidler hjelpe deg når du skal åpne flasker eller skjære en osteskive. Ønsker du å ha bedre kontroll på blodtrykket, kan et eget privat blodtrykksapparat være en god hjelp.

Produkter

Vi har et godt utvalg i denne produktgruppen. Produktene finner du i Boots apotek som har et utvidet sortiment,. Disse kan også bestilles fra hovedlageret til alle våre apotek. I produktgruppen finnes for eksempel:

  • Ergonomiske hjelpemidler som forenkler hverdagen i hjemmet, som kniv, ostehøvel, boksåpner, neglefil, hårbørste og dørvridere mm.
  • Gåhjelpemidler som krykker, stokker, brodder og ispigger mm.
  • Blodtrykksapparater.
  • Hjelpemidler for medisinering, slik at riktig tablett blir tatt til rett tid (dosetter, tablettdeler, tablettknuser). Les også om hvordan multidose kan gi en sikker legemiddelhåndtering.
  • Dusjbeskyttelse, helsesko, strømpepåtrekker, urinprøveglass og mye mer

Spør oss i Boots apotek - vi kan skaffe det meste.

Tilbake til toppen